14.7.07

La Menjadora

Una de les coses més complicades per a un partit que perd el govern és col·locar la seva gent (professionalitzada, ja acostumada a viure de la política i amb poques ganes de tornar a les feines anteriors on no quanyen tants diners ni per casualitat i han de suar el sou, com fem tots els mortals per càstig diví).

Uns, els que menys possibilitats tenen, abandonen ja d'entrada.
Altres, els més ben situats, comencen a ser col·locats en Diputacions, Consells Comarcals, Empreses Públiques,... és el que es coneix popularment com "La Menjadora".

En aquest sentit, comença el canvi de cromos. Al Vallès, només cal estar ben atents als canvis polítics de les diferents poblacions per entendre els moviments.

A Palau Solità i Plegamans ara governa una coalició de Ciu+Erc+Pp (per cert, les eleccions les va guanyar el Psc, per tant això tant convergent de que ha de ser alcalde o president el líder de la llista més votada sembla que només és convenient quan Ciu és la llista més votada. Quina cara que tenen alguns!!).
Per tant, tenim una colla de càrrecs de confiança socialistes que s'han quedat sense feina. Vès que algun no vingui a treballar a Castellar.
Aquest mateix cas serveix per Sentmenat.

I com que això no és exclusiva dels sociates, a veure si resultarà que alguna política de Castellar, ara a l'oposició i per tant amb una baixada important de sou, trobarà una bona feina a Palau o Sentmenat, per exemple.

Així és com les gasten tota aquesta colla de paràsits de la democràcia, que s'omplen la boca de servei al poble, d'il·lusió per treballar per la ciutadania, ...


L'altra cosa complicada per a un partit que perd el govern és mantenir el nivell de vida en general i de les seves publicacions en particular. Molts haureu rebut una carta de l'ex-alcaldessa d'agraïment, comiat i explicació. On han quedat aquells llibres a tot color i bones fotografies a què ens tenien acostumats els convergents? Com ens hem de veure!!

2 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

salutacions des de Reus

Anònim ha dit...

I del Permanyer? ningú se'n recorda del Permanyer?