7.7.07

Primera decepció

Al ple d'aquesta setmana he tingut la meva primera decepció.

Els sous, no només no es baixen, sino que "s'arrodoneixen a l'alça". Aquest és un tema que donen per tancat durant els propers 4 anys, en què s'apujaran només l'ipc. Hauria pogut ser una bona manera de començar diferent.

El pastís queda repartit així:

Assignació dels grups: 3500 €/any per grup i 1.550 €/any per cada regidor. O sigui:
19.000/any pel PSC
14.350/any per CiU
6.600/any per l'Altraveu i ERC

Regidor de l'oposició: 9000 €
Regidor amb delegació especial: 18000 €
Regidor amb delegació especial i responsabilitat d'àrea: 20000 €
Regidor a 1/2 jornada: 31000 €
Regidor a 3/4 de jornada: 35000 €
Regidor Responsable d'Àrea amb dedicació exclusiva: 50000 €
Alcalde: 60700 €

(Bruts anyals)

El portaveu socialista, per veure-hi la part positiva, recordava que l'any 2003, tots aquests calés suposaren el 2,02% del pressupost i que enguany només són el 2,02% i que tenint en compte que hi ha 4 regidors més, doncs que ja està bé.

L'Altraveu va mostrar el seu malestar per la quantitat de diners assignats als partits. A veure què en faran ells o si hi renunciaran. Erc vol que tots els grups cobrin igual, suposo que tots 19000 € l'any.

En tot cas, que es facin mereixedors d'aquestes remuneracions i a veure qui és el primer en canviar-se el cotxe.

Queda pendent per a un nou post el tema dels càrrecs de confiança, que tanta queixa ha suposat tant per Ciu com per Erc: estic investigant algunes col·locacions que són per sucar-hi pa.

Per cert, si el nivell d'oposició d'aquesta legislatura ha de ser el mostrat en aquest ple anem arreglats: L'Altraveu pràcticament missing, m'imagino que encara s'han de situar i Ciu i Erc criticant que els plens siguin a les 9 de la nit, en comptes de les 8 com fins ara, que això no permet la conciliació familiar,... Que no ens passi res!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es una auténtica vergonya que els castellarencs/ques haguem de pagar el sou a una sèrie de personatges (els famosos càrrecs de confiança o com coi s'anomenin)vinguts d'altres ajuntaments propers com el de Sentmenat o Palau-solità i Plegamans on va haver-hi (com a Castellar) canvis en el consistori.

Si el ex-cap de premsa de Palau perd el lloc de treball perque els palauencs ja no voten psc, doncs noi, no en tenim la culpa aqui a Castellar...

Si una vip del consistori de l'època Gatell perd el seu modus vivendi... Quina culpa en tenen els pobres vilatans de Sentmenat o Palau?
Això de la politica sembla una gran mamella¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡