22.6.07

El primer que fa les maletes


Ja tenim el primer abandonament!! Perd el govern i ja no li interessa ser regidor de l'Ajuntament. No ha arribat ni a pendre possessió. Quin frau als seus electors!!

Un pot marxar a casa per no estar d'acord amb el seu partit o dimitir per inepte o per irregularitats (en aquest país, mai ni una cosa ni l'altra) o, com ha promès l'Altraveu perquè ningú s'apoltroni (ja veurem si compleixen), però sospito que aquesta marxa és perquè a l'oposició hi fa massa fred (i no es cobra ben bé el mateix, oi?).

I això que li feia tanta il·lusió continuar treballant pel nostre poble!!

O sigui que hi havia lletra petita: "Després d'aquests 4 anys, encara m'il·lusiona més continuar treballant pel nostre poble sempre que pugui guanyar més pasta que fent de mosso o de poli municipal. Si no, prefereixo fer de mosso o de poli municipal tot i que Després d'aquests 4 anys, encara m'il·lusiona més continuar treballant pel nostre poble".

Aquest és el compromís que sempre prometen. Ja entenc que la seva feina és incompatible amb el càrrec de regidor, però si tanta il·lusió li fa continar treballant pel nostre poble, potser mereixeria que el seu partit, encara coalició, li pagués la diferència.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest senyor no tenia ni el nivell ni la capacitat suficient per portar una regidoria.

Ultimament les llistes de Ciu estaven plagades de gent com aquest Galván, amb poc estudi i molta jeta. Gent de la qual no sabies mai ni qué havien estudiat ni de qué havien treballat.

Només sabien repetir fins a la sacietat allò de "m'estimo el meu poble" "m'il·lusiona Castellar" "treballaré per Castellar" bla bla bla bla bla bla bla
Aquest senyor ja havia canviat de jaqueta segons li convenia,aixi que això de abandonar com una rata el vaixell que s'enfonsa, doncs no extranya gaire, la veritat...

Anònim ha dit...

El segon ha estat en Forjador?