29.7.07

Això no és la Forja

Convergència (encara amb Unió, oi?) UN MES DESPRÉS DE LES ELECCIONS es fa ressò a la seva web d'alguns escrits a la forja. Com que "Això no és la forja" no acabem de captar el missatge:

Com ens hem de veure tots plegats! Criticats per aquells a qui les persones amb càrrecs públics van denegar favor personals, per aquells que es van enfadar perquè no van obtenir de les diverses reunions i trobades amb l’anterior equip de govern els rèdits particulars que demanaven tàcitament, per aquells qui amaguen la seva militància a altres partits darrera la falsa aparença d’equidistància i sota títols ampulosos per signar els seus articles. Amb tot això ens trobem uns. I els altres, aplaudits per tots aquests, animats pels eternament contrariats, acaronats per aquells que en qualsevol moment els giraran l’esquena si no aconsegueixen tampoc d’ells allò que desitgen.

No seria desitjable, transparent i positiu per tots, donar noms i cognoms de tots aquests que han intentat aprofitar-se per al seu benefici particular de l'anterior equip de govern i que ara ho deuen estar fent amb els socialistes? Desenmascareu-los d'una vegada!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per a l'alcalde a l'ombra: Renfe, la vergonya.
http://www.cultura03.com/arallibres/novetats/novara0077.html