29.2.08

Marxar sense despedir-se

Ja sé que és molt lleig marxar sense despedir-se.

Des de lluny (no sóc a l'exili ni em persegueixen els municipals ni m'ha contractat l'actual o l'ajuntament) és complicat seguir l'actualitat del poble, malgrat que els col·laboradors més lleials m'envien informació i material (no sabeu la quantitat de nadales i disfresses de polítics de Castellar que us heu perdut, però me les guardo per al meu gaudi personal).

Sé que esteu distrets, que teniu merder amb un nou polígon que ha de servir per pagar les obres d'aquella plaça, que us falta aigua i l'aneu a buscar al Ter, que ha nascut una nova plataforma (no sé qui deia que en aquest país hi ha més plataformes que a una festa de drag-queens), que ja s'ha inaugurat el Mercat (3 vegades?? no es passa una mica aquest alcalde?) i a algú li fa ràbia no poder tallar la cinta, que ja podeu anar a comprar al Mercadona del centre, que els socialistes han eliminat la Casa de la Vila i han creat (diuen que amb nocturnitat i alevosia) l'Actual, que ara sí que arribarà el tren i que aquesta vegada va de veritat, etc... Ja sé que esteu animats o sigui que passeu-ho bé.

En realitat han canviat moltes coses perquè tot segueixi igual. Els que ara governen fan allò que tant criticaven als que ara són a l'oposició. I a l'inrevés. La política és així.
La presència i l'èxit de l'Altraveu a l'ajuntament i un regidor no adscrit que ha deixat plantat al seu grup ho fa tot més divertit.

La blogosfera castellarenca ha anat creixent i es van afegint blocs. Estaria bé fer un llistat, o sigui que si coneixeu un bloc "made in Castellar" només heu de fer que passar-lo i l'enllaço.

aixonoeslaforja.blogspot.com ha aconseguit 32.249 visites i sou 1.836 els visitants. Encara avui, més de dos mesos després de l'última actualització, 9 persones han passejat per aquí buscant novetats. Sabeu que 4anysmesno.blogspot.com encara té una mitjana de 4 visitants diaris després de 8 mesos d'abandonament? Realment sou insaciables i demaneu un nivell d'exigència massa alt (quins mails que rebo!!) .

L'objectiu de passar-ho bé s'ha aconseguit.

Ara seria l'hora de fer aixonoeslactual.blogspot.com, per això convido als lectors a prendre el relleu...

No és un adéu per sempre, segur que algun dia tornaré a dir-hi la meva, o sigui que segueix passejant per aquí de tant en tant, a veure si aconsegueixo sorprendre't.